Stassek Equisold Hoefstraal en Zool lotion met sproeikop, 250 ml

€ 11,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.25 l (€ 47,92 / l)
( 2 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Kleur: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equisold Hoefstraal en Zool lotion met sproeikop, 250 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Speciale lotion voor hoefstraal en zool
  • Versterkt de hoefhoorn en elimineert vieze geuren
  • Helpt om in slechts enkele dagen opnieuw een elastische hoornstructuur te krijgen
  • Met ZILVERIONEN - desactiveert bacteriën
Het was nooit zo makkelijk voor je om de hoefstraal en zool van de hoeven van je paard te helpen herstellen!
Equisolid speciale lotion is een zeer doeltreffend middel voor permanente verzorging van hoefstraal en zool van de hoef. Equisolid heeft een versterkend effect op de hoorn dat zelfs in hardnekkige of andere probleemgevallen ontwikkelt na slechts enkele dagen. Je zal versteld staan van het snelle effect! De hoefhoorn wordt onmiddellijk hard en schoon. Vettige en onwelriekende plaatsen in de hoorn verdwijnen op korte termijn.  De hoorn behoudt zijn ademende activiteit en elasticiteit.
Equisolid vult de poriën van de hoefhoorn niet op en sluit ze niet af zoals dat gebeurt bij hoefteer. Het creëert een natuurlijke bescherming tegen slechte inwerkingen zoals bvb. vocht of mest. Equisolid is niet alleen geschikt voor verzorging van de hoefstraal, het kan ook gebruikt worden voor het versterken van de hele zool van de hoef.  Zelfs in gevallen met een poreuze of brokkelige witte lijn heeft Equisolid vaak goede resultaten. Als het hoefijzer niet hield omwille van een slechte hoornkwaliteit kunnen de meeste paarden opnieuw beslaan worden zonder problemen.
De geselecteerde zilverformule in combinatie met absoluut natuurlijke topgrondstoffen desactiveert bacteriën en bevordert de normalisatie van de hoefstraal en zool.
Probleemhoeven met therapeutisch hoefbeslag zoals bvb. zooltjes of bar-beslag kunnen met Equisolid beschermd worden tegen allerlei problemen of verzachting onder de ijzers. Aangezien Equisolid vloeibaar is, kan het overal doordringen en ten volle efficiënt zijn.
Equisolid is beschikbaar met zowel spuitdop als sproeikop.

 

Artikelnr.: 25377

Lees recensies:

Kleur: