« Terug / Merken / Christ

Christ Christ Hoes voor Kinketting

€ 21,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Kleur: Black/Anthracite
Black/Anthracite Christ Hoes voor Kinketting
Black/Off-White Christ Hoes voor Kinketting
Maattabel
Terug

Meet bij het opnemen van de bitmaat altijd van de binnenkant van de ene bitring (of bakstuk) naar de binnenkant van de tegenovergestelde. Zorg ervoor dat het bit is aangespannen. De dikte van het bit wordt altijd gemeten aan de binnenkant van de bitring. In de mond van het paard geplaatst zou er max. 5 mm speling moeten zijn aan beide zijden van het bit.

Opmerking: Bitten met 'wings' aan de zijkant moeten 0,5 maat smaller worden gekozen, net als trensbitten met een stang-mondstuk en correctiebitten. Bij een stang en trens moet de stang altijd 0,5-1.0cm. kleiner gekozen worden dan de trens.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Deze hoes is gemaakt van echt lamsvel en wordt op de plaats gehouden op de kinriem of kinketting door velcro sluitingen. De buitenzijde is verstevigd met speciale zadeldekstof waardoor de hoes zijn vorm behoudt. De vezel lengte is ong. 20 mm.

Wasvoorschriften:

De hoes is machine wasbaar met een speciaal detergent voor lamsvel en mag ook in de droger. Als wasmiddel raden we ons product "C7" aan. Gelieve onze wasvoorschriften op het product in acht te nemen.

Artikelnr.: 13716

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: