« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / EHBO producten voor paarden / Koelende gel & Kleien

Trikem Trikem Radital Liniment Gel, 500 ml

€ 14,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 l (€ 29,98 / l)
( 2 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Radital Liniment Gel, 500 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Liniment Gel Verzorging voor pijnlijke paardenspieren De bekendste zalf uit Zweden, al 50 jaar in gebruik voor mensen en dieren. Radital Liniment is een effectief liniment met dubbele werking die de bloedstroom plaatselijk verhoogt, de herstelperiode vermindert en verlichting biedt voor pijn. Bij paarden heeft het een goed effect op opgezwollen pezen. Linimenten worden al duizenden jaren gebruikt om ongemak in spieren, pezen en gewrichten te voorkomen of te verlichten. RADITAL wordt beschouwd als het efficiëntste liniment. Eerst koelt het en daarna wisselt het naar lange, gelijkmatige hitte. Breed toegepast in elite sport, trainingen, door fysiotherapeuten, masseurs en bij ouderenzorg. RADITAL heeft een zeer sterke positie op de paardenmarkt, met name bij drafsport en racepaarden. Beschikbaar in vloeibare vorm en als gel. Bij dieren wordt in het algemeen de vloeibare vorm gebruikt omdat het de huid makkelijker doordringt. Gel wordt vaak gebruikt bij insmeren op een specifieke plek en is gemakkelijker voor mensen.

Technische omschrijving:

Dosering: De hoeveelheid zalf is individueel zeer verschillend. Breng met zorg aan, verhoog de hoeveelheid voor een sterker effect. De warmte komt na ongeveer 10 minuten, dus begin kalm aan als je de zalf niet eerder hebt gebruikt.NGREDIËNTEN:Menthol.Kamfer.Eucalyptus.Ethanol.Water.

Artikelnr.: 301579

Lees recensies:

Kleur: