« Terug / / /

F.R.A Freedom Riding Articles F.R.A. glory system 2 hackamore, bruin

€ 156,61
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar tot 16% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €50,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €70,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 26.03.2023.
Kleur: Brown
Brown F.R.A. glory system 2 hackamore, bruin
Maattabel
Terug

Meet bij het opnemen van de bitmaat altijd van de binnenkant van de ene bitring (of bakstuk) naar de binnenkant van de tegenovergestelde. Zorg ervoor dat het bit is aangespannen. De dikte van het bit wordt altijd gemeten aan de binnenkant van de bitring. In de mond van het paard geplaatst zou er max. 5 mm speling moeten zijn aan beide zijden van het bit.

Opmerking: Bitten met 'wings' aan de zijkant moeten 0,5 maat smaller worden gekozen, net als trensbitten met een stang-mondstuk en correctiebitten. Bij een stang en trens moet de stang altijd 0,5-1.0cm. kleiner gekozen worden dan de trens.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Eigenschappen:

  • F.R.A. glory systeem 2 / bitl. hoofdstel - hackamore
  • Leder met kralen
  • Anti slipteugel met clips

Artikelnr.: 343442

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: