« Terug / / /

GPA GPA Cap Speed Air 4S

Vanaf € 535,46
Adviesprijs: € 629,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Bespaar 20€ EXTRA op uw bestelling
Kopieer code: SPRING-HZ
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 02.04.2023.
Kleur: Black/Black
Black/Black GPA Cap Speed Air 4S
Black/Red GPA Cap Speed Air 4S
Maattabel
Terug

Alle maten in de tabel zijn gemeten op het hoofd, en niet in de helm zelf.
Gebruik een meetlint om de omtrek van uw hoofd op te meten. Het lint moet net boven de oren zitten, en om je voor- en achterhoofd wikkelen. De EU paardrijcapmaten komen overeen met de hoofdomtrek in centimeter.
De cap moet zo laag mogelijk zitten, en prettig zitten, zodat deze niet beweegt als je met je hoofd schudt.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

GPA - Paardrijcap, Speed Air 4S. Nieuwe cap in de "Redline" collectie met het nieuwe 4S wereldwijde veiligheidsconcept. De 4S is ontworpen met 4 elementen, waar de sandwich superpositie zorgt voor uitstekende beluchting, en betere bestendigheid tegen zijdelingse compressie. Dubbele veiligheid voor dit model. Uitneembare schuim binnenvoering, ademend en wasbaar.

Technische omschrijving:

De GPA collectie heeft de veiligheidseisen die gedefinieerd zijn door het protocol voor paardrijcaps UTAC/CRITT 04/2015. De caps voldoen daarom met de veiligheidseisen van de individuele beschermende uitrusting in overeenstemming met directive 89/686/EEC van 21/12/1989. Deze licentie is boven VG1, en VG1 is daarom inbegrepen.

Artikelnr.: 315831

Lees recensies:

Kleur: