Koord- & Lintverbinders

Koord- & Lintverbinders

Koordverbinders en lintverbinders zijn ideaal om twee uiteinden van je schrikdraad netjes en veilig aan elkaar te maken met het behoud van een goede geleiding. Ideaal om bij het afrasteren het uiteinde van twee rollen met elkaar te verbinden of om te gebruiken bij het repareren van gebroken schrikdraad.

1 items
Farm Patrol RVS LINTAANSLUITKABEL

Farm Patrol RVS LINTAANSLUITKABEL

€ 9,95

Koop Koord- & Lintverbinders op horze.be

Op horze.be kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Koordverbinders en lintverbinders voor je paardenweide

Het is vrijwel onmogelijk je weide, rijbak of paddock te omheinen met een aaneengesloten stuk schrikdraad of schriklint. Om de uiteinden van twee rollen aan elkaar te verbinden kan je een koordverbinder of lintverbinder gebruiken (uiteraard is een koordverbinder ontworpen voor het verbinden van twee stukken koord en een lintverbinder alleen geschikt voor het verbinden van twee stukken lint). Dit is een nette, veilige en goede manier met behoud van een optimale geleiding waardoor er geen spanning op je stroomdraad verloren gaat. Ook als het schrikdraad om welke reden dan ook is gebroken zijn koordverbinders en lintverbinders een uitkomst om je omheining netjes, veilig en efficiënt mee te repareren.

Ook voor het bijbehorende schrikdraad, schriklintschrikdraadapparaten, isolatoren, poortgrepen en andere accessoires voor het afrasteren van je weide, paddock of rijbak kan je bij Horze terecht. 

Topmerken