« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Onderhoud Leer & Textiel / Lederonderhoud

Stassek Equifix driefasige Lederzeep, 2 liter

€ 27,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 13,99 / l)
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix driefasige Lederzeep, 2 liter
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Geen problemen meer met schimmel op zadeluitrusting!Equifix 3-fasige Lederzeep is zeer geschikt voor diepe reiniging en hervettende verzorging van vervuild leder en zelfs voor het uitroeien van schimmel op lederen uitrusting. Maar dat is niet alles: dankzij een speciaal bestanddeel is het mogelijk om nieuwe uitbarstingen van schimmel te voorkomen.Fase 1 reinigt zacht en grondig het leder en verwijdert vuil en elke schimmel.Fase 2 voorziet het leder van alle nodige voedingsstoffen. Het maakt het leder soepel en impregneert het tot diep in de poriën met essentiële oliën.Fase 3 activeert een speciale beschermende formule die voorziet in een effectieve, langdurige bescherming tegen bacteriën en de vorming van schimmel aanzienlijk uitstelt.

Technische omschrijving:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLYCERINE, SEC. PARAFFIN SULFONATE, COCAMIDE DEA, PERFUME, PRESERVATIVES, MICROEMULSION OF RICINOLACIDE (>0,5%).

Artikelnr.: 25875

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: