« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Onderhoud Leer & Textiel / Lederonderhoud

Stassek Equifix Faulpelz Lazy-Man Lederverzorging, 5 liter

€ 85,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
5 l (€ 17,20 / l)
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix Faulpelz Lazy-Man Lederverzorging, 5 liter
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Automatische en makkelijke lederverzorgingReinigt en vet je uitrusting efficiënt in in twee minutenNiet nodig om je hoofdstellen e.d. uit mekaar te halenVoor luierikken en alle wannabes!Je gelooft het niet tot je het hebt uitgeprobeerd! Equifix Lazy-man is een combinatie van zadelzeep en lederolie en was nog nooit eerder op de markt. Dankzij Equifix Lazy-Man is het nu ongelofelijk makkelijk om je uitrusting van tijd tot tijd te reinigen, in te vetten en te verzorgen. Het duurt slechts 2 minuten! Stel je voor: Neem het hoofdstel af na het rijden en dompel het een drietal keer onder in een emmer met Equifix Lazy-Man en water. Hang het dan zoals gewoonlijk op in de zadelkamer. Het hoofdstel zal zo schoon zijn alsof het werd gereinigd met zadelzeep en net zo ingevet alsof het gedaan werd met lederolie. En dat alles dankzij Lazy-Man!

Technische omschrijving:

Ingrediënten: <5% anionische oppervlakteactieve stoffen, <5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, zeep, geurstoffen, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Artikelnr.: 25870

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: