« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Onderhoud Leer & Textiel / Lederonderhoud

Stassek Equifix Zadelzeep, 400 ml

€ 13,38
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.4 l (€ 33,45 / l)
( 4 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: OR/B
OR/B Stassek Equifix Zadelzeep, 400 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Voor soepel, ruw en nubuck lederMaakt zelfs zwaar vervuild leder schoonMaakt leder opnieuw schitterend soepelEens je gewandeld hebt in schoenen verzorgd met Equifix Zadelzeep, wil je nooit meer iets anders!Equifix Zadelzeep is zacht en zeer effectief voor reiniging van vuil leder tot diep in de poriën. De milde en zachte reiniging is gebaseerd op puur biologische ingrediënten. Dankzij de diepte-reinigende actie is het leder zalig zacht en soepel onmiddellijk na de reiniging maar zonder het te laten uitzakken. Equifix Zadelzeep kan gebruikt worden voor al je lederen uitrusting. Zelfs nieuwe rijlaarzen worden snel zacht en kunnen ingelopen worden zonder pijnlijke voeten.

Technische omschrijving:

INCI: TALLOW, COCOAMIDE, DIETHANOLAMIDE, PARAFFINUM, GLYCERINE, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM BICARBONATE, DIETHANOLGLYCOL, CITRONELLA, SUGAR

Artikelnr.: 25848

Lees recensies:

Kleur: