« Terug / / /

Magic Tack Magic Tack Loop stang en trens hoofdstel

€ 49,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar tot 16% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €50,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €70,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 26.03.2023.
Kleur: Black
Black Magic Tack Loop stang en trens hoofdstel
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het nieuwe Magic Tack Bling systeem: meer stijlen en meer mogelijkheden.

Met de Magic Tack Loops kan je jouw Bling in een handomdraai vastklikken en niet alleen de kleuren en het design veranderen, maar ook schakelen tussen Swing en Classic. Met de loops zijn er geen grenzen meer! De loops kunnen alleen samen met de Blings gebruikt worden!

Technische omschrijving:

Lengtes/Maten: Pony Loop + Pony Bling: totale lengte 39cm, Cob Loop + Bling: totale lengte 41cm, Full Loop + Bling: totale lengte 43cm, XFull Loop + Bling: totale lengte 45cm. Loops: Micklem: 20mm, trens: 26mm stang en trens: 29mm. Materiaal: de loops zijn gemaakt van Stübben leer.

Artikelnr.: 341678

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: