« Terug / / /

Pikeur Pikeur Abus AirLuxe Chrome paardrijcap

€ 549,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar tot 16% op je bestelling
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €50,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €70,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 26.03.2023.
Kleur: Black/Shiny
Black/Shiny Pikeur Abus AirLuxe Chrome paardrijcap
Dark Blue/ Shiny Pikeur Abus AirLuxe Chrome paardrijcap
Maattabel
Terug

Alle maten in de tabel zijn gemeten op het hoofd, en niet in de helm zelf.
Gebruik een meetlint om de omtrek van uw hoofd op te meten. Het lint moet net boven de oren zitten, en om je voor- en achterhoofd wikkelen. De EU paardrijcapmaten komen overeen met de hoofdomtrek in centimeter.
De cap moet zo laag mogelijk zitten, en prettig zitten, zodat deze niet beweegt als je met je hoofd schudt.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een helm vol technologie. Om de helm technologisch aan te passen aan de hoogste eisen, maar tegelijkertijd een lichtgewicht, goed geventileerde en visueel hoogwaardige helm te creëren, hebben Pikeur en Abus verschillende materialen en fabricageprocessen gecombineerd. Dankzij het innovatieve ventilatieconcept met intelligente luchtkanalen en 17 ventilatieopeningen zorgt de helm voor een optimale luchtstroom en acclimatiseert hij het hoofd van de ruiter merkbaar. Tot nu toe had je altijd beide handen nodig om de helm te openen en te sluiten. Dankzij de magnetische FidLock sluiting is dit niet meer nodig. De sluiting kan comfortabel met één hand worden bediend en verhoogt zo de flexibiliteit van de ruiter zonder aan veiligheid in te boeten. Het innovatieve Zoom Air verstelsysteem dat in de helm is geïntegreerd, maakt het niet alleen mogelijk de helm precies op het ieder hoofd af te stellen, maar zorgt ook voor een optimale en dus veilige pasvorm. De hoogteverstelling en de uitsparing voor de paardenstaart zijn andere pluspunten. Een perfect passende helm is onontbeerlijk voor de veiligheid. Daarom hechten wij veel waarde aan verschillende verstelmogelijkheden. Naast het verstelsysteem op de achterkant kunnen ook de kinriemen in lengte worden versteld voor een optimale pasvorm.

Eigenschappen:

  • Innovatief ventilatieconcept
  • Magnetische Fidlock kinband
  • Zoom Air verstelbaarheid
  • Bandjes van organisch leder
  • Ontwerp met verschillende materialen met onopvallende toepassingen

Artikelnr.: 342669

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: