« Terug / Merken / Roeckl

Roeckl Roeckl Wynne Rijhandschoenen

€ 59,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Kleur: Black
Black Roeckl Wynne Rijhandschoenen
Mud Dark Brown Roeckl Wynne Rijhandschoenen
Maattabel
Maat cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Echt warm, nooit meer koude vingers in de winter - dat is de Wynne, verreweg de warmste rijhandschoen in de ROECKL SPORTS collectie.

Dankzij het verfijnde design en de state-of-the-art high-tech materialen biedt het model betrouwbare bescherming tegen de kou, zelfs op ijskoude dagen in de stal en op lange ritten, en tegelijkertijd uitstekende grip en veel sensitiviteit op de teugels. Maar dat is niet het enige - deze handschoen is ook aangenaam licht, pluizig zacht aan binnenzijde en zeer elastisch voor bewegingsvrijheid van de vingers. De innovatieve PrimaLoft® Gold isolatie met Cross Core technologie is verantwoordelijk voor betrouwbare bescherming tegen de kou. Aerogels zorgen voor extreem goed vasthouden van warmte met bijzonder laag gewicht en volume. Bijtend koude wind heeft geen kans dankzij het zeer ademende en tegelijkertijd winddichte ROECK-PROOF softshell op de handrug. Het elastische en ademende palm materiaal biedt een betrouwbare grip en geeft precieze controle op de teugels en een gevoelige verbinding naar de mond van het paard. Daarnaast zorgt een zijdezachte binnenvoering en het lange, nauwe design met nauwsluitend gebreid manchet en elastische handrug riem ervoor dat er geen warmte ontsnapt. Het ROECKL exclusieve, geoptimaliseerde COMFORT-CUT naad design op de wijsvinger - voor extra comfort.

Technische omschrijving:

Bovenzijde hand: ROECK-PROOF® Ural. Binnenzijde hand: Elastisch Pore Grip. Eigenschappen: COMFORT-CUT, PrimaLoft® Gold isolatie met Cross Core technologie, EXTRA WARM, gebreid manchet, elastische riem met klittenband, voering.

Wasvoorschriften:

wasbaar op 30° Celsius.

Artikelnr.: 335331

Lees recensies:

Kleur: