« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Antiklit spray

Effol SuperStar Glans, 750 ml

€ 15,45
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.75 l (€ 20,60 / l)
( 2 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Effol SuperStar Glans, 750 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De echte superster.

Effol SuperStar Glans geeft je paard of pony een stralendere glans dan ooit tevoren - maar dan zonder de vacht, de manen en de staart kunstmatig te laten aanvoelen. Verzorgen wordt makkelijker en het effect blijft zeker verschillende dagen zichtbaar. De Glans Spray helpt je bij het ontwarren en bij het verwijderen van schaafsel, stro, enz. met zo goed als geen inspanning tijdens het verzorgen - de manen en de staart krijgen meer volume en veerkracht. Het pakt ook succesvol het probleem aan van gespleten, droog haar. De huidvriendelijkheid werd dermatologisch getest en geclassificeerd als "zeer goed".

Technische omschrijving:

Bevat: silicone emulsies.

Artikelnr.: 307753

Lees recensies:

Kleur: