« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Antiklit spray

Stassek Equilux Bus, 2 liter

€ 31,98
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
2 l (€ 15,99 / l)
( 1 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: WH/AB
WH/AB Stassek Equilux Bus, 2 liter
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Snel reinigingsmiddel voor vacht, manen en staartIdeaal voor grijze en andere lichtgekleurde paarden. Equilux snelle reiniger is een uniek verzorgingsproduct. Het maakt het mogelijk om vacht, manen en staart in enkele minuten te reinigen maar zonder de bekende ongemakken. Het is niet nodig om het paard te wassen voor het aanbrengen. Dit maakt van Equilux een ideaal product voor de koude periodes van het jaar of als het paard makkelijk vatbaar is voor verkoudheden.De onwelkome gele plekken op grijze paarden of de stoflaag op donkere vachten zijn onmiddellijk verdwenen. Equilux bespaart een hoop tijd qua verzorging. Het droogt snel en maakt niet vettig of onwelriekend. De actieve bestanddelen verwijderen vlekken bvb. mestvlekken of verkleuringen door gras of stof en creëren een mooi glanzende vacht en lang haar. Daarnaast wordt het haar vuilafstotend voor langere tijd.

Technische omschrijving:

INCI: AQUA, PARAFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, (Z)-OCTADEC-9-ENOL.

Artikelnr.: 25188

Lees recensies:

Kleur: