Trikem Biotin 1000 g

€ 23,50
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 23,50 / kg)
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Biotine Voor betere hoefkwaliteit en inname van eiwitten Biotine is noodzakelijk voor celgroei, productie van vetzuur en de stofwisseling van vet en aminozuren. Het is ook betrokken bij de citroenzuurcyclus en het handhaven van een constant bloedsuikerniveau. Tekort kan vermoeidheid, huidproblemen en slechte eetlust veroorzaken. Hoge doses biotine hebben verbeteringen getoond, inclusief de kwaliteit en groei van de hoeven


Gebruik


Biotine (vitamine H) verbetert hoefgroei en -kwaliteit. Het is ook een eerste vereiste voor het paart om eiwitten in de voeding op te nemen. Verbetert hoefelasticiteit en vermindert scheuren hoef. Voldoende biotine is een essentiële kwaliteit in de hoefgroei van het paard. Draagt ook bij aan een betere vacht.

Dosering


30 ml per dag (=15 mg pure biotine) voor groot paard (550 kg). Genoeg voor 45 dagen per kg. Anderen in verhouding tot lichaamsgewicht of volgens richtlijnen dierenarts.

INGREDIËNTEN per 100 g


  • Biotine 100% 66 mg
  • Dextrose100 g

Artikelnr.: 25761

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: