« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor opbouw van spieren & energie

Trikem Trikem E+Selen, 1000g

€ 24,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 24,99 / kg)
( 2 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem E+Selen, 1000g
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

E-Plus Aangevuld met aminozuren en seleen Compleet vitamine E supplement met seleen die het lichaam nodig heeft om vitamine E te metaboliseren. Bevat lysine en methionine, essentiële aminozuren voor de opbouw en herstel van spieren, botten en weefsel. Seleen, zink en mangaan zijn spoorelementen die nodig zijn in stofwisseling van voedingsstoffen en spieropbouw. Tekort ontstaat snel in koude omgeving, bij verandering van voeding en tijdens zwangerschap. Heeft invloed op prestaties en uithoudingsvermogen, draagt bij aan welzijn paard. Vitamine E heeft ook invloed op de bloedtoevoer naar de spieren door een vitaal onderdeel te spelen in het herstel van de bloedvaten Kuilvoer is normaalgesproken armer aan vitamine E omdat de zuren in het fermentatieproces de vitamine afbreken.

Eigenschappen:

  • For those training hard or competing.
  • For horses that need additional supplements for muscle development and improved muscle function.
  • For increased blood flow to the muscles.
  • For horses that need additional nutritional supplements during pregnancy.

Technische omschrijving:

Samenstelling: Dextrose. Analytische componenten: Ruw eiwit 10,4 % Ruwe celstof <0,5 % Ruw olievet 2,9 % Ruwe as 2% Calcium <0.01 % Natrium 0.13 % Fosfor 0,033 % Nutritionele toevoegingen: vitamine E acetaat 25 gr / L-lysine monochloride 50 g / DL-methionine 50 g / selenomethionine 275 gr / zinkchelaat 3,4 g / mangaanchloridetrihydroxide 1000mg / siliciumdioxide 25 g.

Artikelnr.: 25758

Lees recensies:

Kleur: