« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Correctiepads

Christ Zadelonderlegger met rand

€ 139,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )

Bespaar 12% bovenop je bestelling!

Ontdek nu

Kopieer code: FORYOU
€ 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 24.06.2024.
Kleur: Black/Off-White
Black/Off-White Christ Zadelonderlegger met rand
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De klassieker onder de zadelonderleggers. De onderkant bestaat volledig uit echt lamsvel met een wolhoogte van 30 mm. De bovenkant bestaat uit speciale zadeldekstof. Bevestiging aan de zadelsingel met klittenband. De achterste bontrand van lamsvel fungeert als extra bescherming en zorgt voor een fraaie afwerking. Aan de voorkant is het lamsvel tot aan de bovenkant getrokken en dient als zadelaanvulling. Geschikt voor wasmachine met een lamsvel wasmiddel. Als wasmiddel bevelen wij ons product "C7" an. Volg alstublieft onze wasaanwijzingen.

Technische omschrijving:

Zadelonderlegger met rand.

Wasvoorschriften:

The article is machine washable with a special lambskin detergent and you can use a tumble dryer. As washing detergent we recommend our product "C 7". Please consider our care references at the product.

Artikelnr.: 17331

Lees recensies:

Kleur: