Dressuurzwepen

Dressuurzwepen

18 items
Bling Zweep

Bling Zweep

€ 9,99
(28)
Dressuurzweep vaste grip

Dressuurzweep vaste grip

€ 9,99
(28)
Horze Austin Dressuurzweep

Horze Austin Dressuurzweep

€ 8,99
(5)
Black & White dressuurzweep

Black & White dressuurzweep

€ 9,99
(8)
Horze Freddie metallic allround zweep Horze Freddie metallic allround zweep

Horze Freddie metallic allround zweep

€ 6,99
(9)
Allround zweep met handriem Allround zweep met handriem

Allround zweep met handriem

€ 5,99
(15)
LeMieux LeGrip Dressuurzweep

LeMieux LeGrip Dressuurzweep

€ 32,15
LeMieux Grip-Tek dressuurzweep

LeMieux Grip-Tek dressuurzweep

€ 31,95
Direct leverbaar
B Vertigo Carbon Dressuurzweep
Adviesprijs -33%

B Vertigo Carbon Dressuurzweep

€ 17,99
Adviesprijs: € 26,99
Direct leverbaar
Karlslund Koolstof Zweep

Karlslund Koolstof Zweep

€ 27,52
(1)
Horze Oslo Dressuurzweep Horze Oslo Dressuurzweep
tot wel -39% (Adviesprijs)

Horze Oslo Dressuurzweep

Vanaf € 13,99
Adviesprijs: € 22,99
Direct leverbaar
Horze Darrel dressuurzweep

Horze Darrel dressuurzweep

€ 9,99
(3)
Horze Ennis Dressuurzweep Horze Ennis Dressuurzweep
tot wel -40% (Adviesprijs)

Horze Ennis Dressuurzweep

Vanaf € 17,99
Adviesprijs: € 29,99
Direct leverbaar
Karlslund gel zweep

Karlslund gel zweep

€ 31,36
(2)
Horze Ashton dressuurzweep

Horze Ashton dressuurzweep

€ 9,99
(28)
Horze Shiny Dressuurzweep

Horze Shiny Dressuurzweep

€ 9,99
(23)
Horze Moulins dressuurzweep met kristallen

Horze Moulins dressuurzweep met kristallen

€ 14,99
(5)
Horze Eton Dressuurzweep

Horze Eton Dressuurzweep

€ 19,99
(3)

Koop Dressuurzwepen op horze.be

Op horze.be kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Dressuurzwepen zijn een hulpmiddel voor de dressuurruiter, maar ook te gebruiken tijdens grondwerk of trainingen in andere disciplines

Onze lichtgewicht dressuurzwepen liggen fijn in de hand en zijn perfect ter ondersteuning van je beenhulpen, om zo de reactie van je paard te verhogen voor een voorwaartse beweging. Een dressuurzweep is ook geschikt om een paard meer tot verzamelig te brengen of ter ondersteuning bij het grondwerk. Door de lange lengte van de zweep kan je zonder je handen teveel te bewegen, en daardoor je contact met de paardenmond te verstoren, toch een kleine ondersteunende, motiverende, corrigerende of attenderende hulp geven. Gebruik een zweep echter altijd eerlijk, duidelijk en met mate. Overmatig gebruik en veelvuldig aantikken zal je paard alleen maar doen afstompen waardoor het effect verloren gaat. Voor het gebruik van een dressuurzweep op wedstrijd gelden strenge regels. Check altijd of je een zweep mag gebruiken in de discipline en klasse waarin je start en aan welke eisen deze zweep dan moet voldoen.

Dressuurzwepen in veel verschillende kleuren en materialen

Kies voor een nette traditionele zwarte dressuurzweep voor een chique uitstraling in de dressuurring. We hebben simpele modellen of afgewerkt met glitters, steentjes of zilveren knoppen. Een kleurrijk exemplaar fleurt je training op en is makkelijk te matchen met je paardrijbroek en zadeldekje.  Een model met goede grip is essentieel om te voorkomen dat de zweep gaat glijden in je hand. Een gel handvat zorgt voor extra comfort. Een ronde knop aan de bovenzijde helpt bij een goede balans. De dressuruzwepen van Horze zijn super licht en uitgevoerd in verschillende materialen. Ook de lengtes variëren. Kies jouw favoriete dressuurzweep uit ons Horze assortiment of van HV Polo.

Allround zwepen zijn een handig hulmiddel en veelzijdig te gebruiken

Horze heeft een ruime keuze allround rijzwepen in verschillende materialen en lengtes. Ze kunnen indien nodig worden gebruikt om je paard aan te tikken op de schouder, achter de kuit of op de achterhand. Een korte zweep zit niet snel in de weg boven de sprong of tijdens een cross. Een langer model is handig voor het geven van hulpen achter de kuit of op de achterhand zonder daarbij je hand teveel te hoeven bewegen waardoor het contact met de paardenmond wordt verstoord. Een allround rijzweep kan ook worden gebruikt tijdens een buitenrit als je paard bijvoorbeeld ergens niet langs wil en onvoldoende op je beenhulp voorwaarts reageert. Ze zijn ook geschikt voor grondwerk of andere vormen van trainen met je paard, zowel vanuit het zadel en vanaf de grond. Een zweep moet altijd worden gebruikt om je paard te motiveren, activeren, corrigeren of attenderen. Gebruik een zweep altijd eerlijk, duidelijk en met mate. De meeste zwepen hebben een handvat om te voorkomen dat je hem verliest. Wil je een zweep gebruiken op een wedstrijd controleer dan altijd welk model en welke lengte is toegstaan in de discipline en klasse waarin je start.

Kies je favoriete model en materiaal

Horze heeft allround rijzwepen in heel veel verschillende kleuren, materialen en modellen. Eigenschappen als een handvat uit gel, een zweep met een kunststof of zilveren knop, een grote flap op het uiteinde of alleen een lusje een simpel zwarte, met gouden accenten of eentje in contrasterende kleuren zorgen ervoor dat je bij ons altijd de zweep vind die aan jouw wensen voldoet. Kies er eentje uit onze Horze collectie of van Finntack of Imperial Riding.

Top categoriën