Eskadron
Eskadron

Eskadron

Eskadron ruitersportartikelen en paardenspullen zijn een begrip voor elke ruiter. Al meer dan drie decennia staat de naam Eskadron voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de Internationale paardensport. De focus van het assortiment ligt op veiligheid, prestatie en het welzijn van het paard. Of het nu gaat om artikelen voor buitenritten, trainingen, paardenshows of wedstrijden; Eskadron streeft altijd naar optimale betrouwbaarheid, duurzaamheid en het beste comfort. Eskadron staat bekend om innovatieve producten met een aantrekkelijk design.

271 items
Koop Eskadron op horze.be.

Op horze.be doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Eskadron - een van de populairste ruitersportmerken

Eskadron paardrijkleding en paardenspullen zijn een begrip voor elke ruiter. Al meer dan drie decennia staat de naam Eskadron voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in de Internationale paardensport. De focus van het assortiment ligt op veiligheid, prestatie en het welzijn van het paard. Of het nu gaat om artikelen voor buitenritten, trainingen, paardenshows of wedstrijden; Eskadron streeft altijd naar optimale betrouwbaarheid, duurzaamheid en het beste comfort. Eskadron staat bekend om innovatieve producten met een aantrekkelijk design.

Eskadron is een modern merk in de paardensport

Eskadron is een van de grootste merken in de paardensport. Het merk maakt, net als zusterbedrijf Pikeur, sinds 1990 deel uit van de Bugatti Holding Brinkmann Groep en staat sinds de oprichting in 1977 voor de hoogste kwaliteit en de beste trends in de paardensport. Het merk positioneert zich bewust in zowel de professionele ruitersport als bij vrijetijdsruiters en hecht veel waarde aan kwaliteit met het oog op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Eskadron-collecties - het hele jaar door

Eskadron-collecties worden twee keer per jaar gelanceerd; de Eskadron Spring/Summer-collectie in het voorjaar en in het najaar de Autumn/Winter-collectie. Daarnaast lanceren ze door het jaar heen ook nog andere collecties zoals de Classic Sports-, New Generation-, Eskadron Heritage-, Basics-, Platinum- en Equestrian Fanatic-collecties. Een zeer bekend en innovatief idee was de #ridesleepeatrepeat collectie van Eskadron.

Eskadron is niet alleen een garantie voor kwaliteit, maar onderstreept ook je gevoel voor mode en esthetiek, zowel op het paard als op de grond. Met Eskadron zit je niet alleen super stijlvol in het zadel, je kan het ook dragen in en om de stal en zelfs in je vrije tijd.

Eskadron staat voor stijl in de paardensport

Eskadron paardenspullen en ruitersportartikelen doen het hart van iedere ruiter sneller kloppen en biedt een uitgebreid assortiment waaruit je jezelf en je paard van top tot teen (of hoef) volledig kan aankleden.

Van rijbroekenpaardrijshirts, bodywarmers tot rijjassen voor jezelf en van beenbescherming, halsters, dekens en bandages voor je paard. Het meest bekende artikel van het merk Eskadron is toch wel het zadeldekje. Zadeldekjes van Eskadron zijn niet alleen zeer populair vanwege hun geweldige look, ze hebben naast de mooie details en accenten ook geweldige eigenschappen. Eskadron zadeldekjes zijn onder meer vormvast, ademend, hebben een antislip functie dankzij Silkon-Grip en zijn zeer goed schokabsorberend. Eskadron combineert schoonheid met functie en is een merk voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Eskadron heeft voor elke smaak, alle wensen en iedere behoefte de juiste producten.

Naast de kwalitatieve afwerking scoort het merk ook met esthetiek, brengt het kleur in de ruitersport en vindt het zichzelf steeds opnieuw uit. Zo werd bijvoorbeeld de hashtag van de ridesleepeatrepeat-collectie overgebracht naar de echte wereld en werd een mooie, kleurrijke collectie geboren. 

Het motto van het merk Eskadron is dan ook zeer passend en luidt: "Kwaliteit is geen luxe". 

Het merk Eskadron lanceert elk jaar verschillende collecties. De lente/ zomercollectie komt één keer per jaar in het voorjaar uit en de herfst/ wintercollectie één keer per jaar in de winter. Bovendien bieden ze door het jaar heen ook nog verschillende andere collecties aan zoals bijvoorbeeld de Classic Sports, New Generation, Heritage, Nici, Basics, Platinum en Equestrian Fanatics collectie.