Jodhpurs voor kinderen

Jodhpurs voor kinderen

Jodhpurs voor kinderen zijn speciaal ontworpen voor de jonge ruiter en zijn van zeer goede kwaliteit. Jodhpurs voor kinderen zijn stijlvol en geven in combinatie met chaps een prachtige look. Je kind kan ze ook dragen rond de stal en op de manege. Horze heeft een ruime keuze jodhpurs voor kinderen in verschillende materialen en prijsklassen.

16 items

Koop Jodhpurs voor kinderen op horze.be

Op horze.be kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Jodhpurs voor kinderen zijn ideaal voor het paardrijden 

Sommige kinderen vinden gewone paardrijlaarzen te stug of onprettig om te dragen. In zo'n geval kan je voor je kind kiezen voor het dragen van jodhpurs in combinatie met chaps tijdens het paardrijden. Horze heeft een groot assortiment jodhpurs voor kinderen in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een model met een rits of pull on jodhpurs die je kind zo over de voet heen aan kan trekken. De meeste jodhpurs zijn daarnaast ook voorzien van veters. Veters geven een prachtige look, maar zijn eveneens handig om de jodhpurs van je kind wat losser of strakker te maken zodat ze perfect passen. Horze heeft jodhpurs gemaakt uit echt leer, synthetisch leer of rubber. Voordelige modellen gemaakt uit rubber zijn praktisch, waterdicht en kunnen tegen een stootje. Speciaal voor de winter zijn er gevoerde uitvoeringen, zo blijven de voeten van je kind ook lekker warm bij koud weer. Onze jodhpurs zijn gemaakt uit zeer goede kwaliteit. De stevige zolen geven een optimale grip en veel comfort. Zo is er voor ieder budget een geschikt model jodhpurs te vinden in onze ruitershop.

Jodhpurs voor kinderen hebben een mooie uitstraling

Jodhpurs geven in combinatie met chaps of gaithers een prachtige look. Soms is het verschil met echte leren rijlaarzen nauwelijks te zien. Echter zijn jodhpurs in combinatie met chaps vaak een stuk voordeliger. Dat maakt ze super geschikt voor kinderen die nog in de groei zijn. Leren rijlaarzen zijn dan vaak nog te kostbaar, aangezien je kind er snel zal zijn uitgegroeid. Jodhpurs met chaps kunnen in zo'n geval uitkomst bieden. Naast dat je kind de jodhpurs tijdens het paardrijden kan dragen zijn ze ook geschikt voor gebruik in de vrije tijd, op stal en op de manege. Hou er rekening mee dat jodhpurs in combinatie met chaps, gaithers of een jodhpur rijbroek meestal niet zijn toegestaan op wedstrijden en daarom alleen te gebruiken zijn tijdens lessentrainingen of recreatief gebruik. Wil je kind meedoen aan een wedstrijd? Check dan altijd even de kledingvoorschriften.

Jodhpurs voor kinderen van de beste merken

Horze heeft een groot assortiment jodhpurs voor kinderen in heel veel verschillende stijlen en modellen. Wat de smaak van je kind ook is, Horze heeft het perfecte paar jodhpurs voor hem of haar! Kies het favoriete paar uit onze eigen Horze collectie of uit topmerken als Harry's Horse, Mountain Horse en Suedwind Footwear.

Jodhpurs zijn een comfortabel en betaalbaar alternatief voor leren rijlaarzen. In combinatie met mini chaps of gaiters zijn ze net zo effectief als een traditionele paadrijlaars en is het verschil soms nauwelijks te zien.

Ze zijn verkrijgbaar met ritsen, veters of modellen welke je over je voet heen aantrekt. Het voordeel van een model met veters is dat je ze gemakkelijk strakker of losser kan doen om je voeten en enkels. Ze zijn er ongevoerd of met een dikke voering voor de winter. Voor nat en regenachtig weer kan je kiezen voor een waterdicht model.

Jodhpurs zijn zeer praktisch en veelzijdig. Zo kan je na het rijden alleen je chaps af doen en je jodhpurs gewoon aanhouden bij je stal werkzaamheden. Jodhpurs zijn ook ideaal om voor en na het rijden te dragen om zo je kostbare leren rijlaarzen netjes te houden.

Jodhpurs zijn een betaalbaar alternatief voor traditionele paardrijlaarzen. In combinatie met chaps of een jodhpur rijbroek zijn ze zeer geschikt om mee paard te rijden.

Of je ze kan gebruiken in de winter hangt af van de voering. Met een ongevoerde jodhpur zal je snel koude voeten krijgen. Een gevoerde jodhpur daarentegen is lekker warm en ideaal voor gebruik in de winter. Wil je de jodhpurs ook in de sneeuw of regen dragen dan is het verstandig te kiezen voor een waterdicht model. Draag je ze alleen in een binnenmanege of binnenhal en op stal dan is een waterdicht model niet perse nodig.