Paardensnoepjes

Paardensnoepjes

Paardensnoepjes zijn er in allerlei heerlijke smaken en ideaal om je paard te mee te belonen. Paardensnoepjes zijn geschikt als beloning tijdens het grondwerk, vrijheidsdressuur, clickertraining of te gebruiken bij hersenwerk voor paarden, maar natuurlijk ook ideaal om je paard te geven als het braaf is geweest tijdens bijvoorbeeld een training of het trailer laden.

21 items

Koop Paardensnoepjes op horze.be

Op horze.be kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Paardensnoepjes zijn de perfecte beloning voor een goed gedrag

Geef je paard een lekker paardensnoepje als het zich goed heeft gedragen op een buitenrit, fijn heeft gewerkt tijdens jullie training of als een traktatie en beloning voor ander goed gedrag. Daarnaast zijn ze geschikt om te gebruiken tijdens het grondwerk, vrijheidsdressuur, clickertraining of bij hersenwerk voor paarden. Bewaar een zakje van je paard zijn favoriete paardensnoepjes in je poetskist en beloon het voor de geleverde inzet. Het nadeel van het belonen met appels en wortels is dat ze kunnen gaan schimmelen of zacht worden. Paardensnopejes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en blijven wél goed, mits ze op de goede manier worden bewaard. 

Paardensnoepjes kunnen op veel momenten worden gebruikt en zijn eenvoudig op te bergen

Paardensnoepjes zijn ideaal om mee te belonen maar ook om mee te trainen. Ze zijn er in heel veel smaken en maten. Je houdt ze gemakkelijk bij de hand zodat je snel, duidelijk en effectief kan belonen. Het belonen van goed gedrag met een kleine traktatie zorgt ervoor dat je je paard of pony heel veel aan kan leren. Daarnaast zorgt het voor een positieve training. Let erop dat je de paardensnoepjes met mate gebruikt om te voorkomen dat je paard verwend raakt of te dik wordt. Koop je paard of pony er ook niet mee om. Paardensnoepjes zijn er in smaken als appel, wortel, kaneel, mint en zelfs aardbei. Veel van onze paardensnoepjes zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, zodat je er gerust op kan zijn dat je je paard of pony alleen het beste geeft. Geef hoefbevangen paarden en pony's, een te dik paard of een te dikke pony niet teveel paardensnoepjes met suiker. Wil je ze wel af en toe belonen kies dan een suikervrije paardensnoepjes. Horze heeft paardensnoepjes van ons eigen merk maar je kan je paard ook belonen met paardensnoep van Leovet, Sectolin vazuintjes of Horse Master.

Top categoriën