« Terug / Ruiter / Kinder paardrijkleding / Paardrijhandschoenen voor kinderen

Roeckl Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen

€ 34,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 1 )
Kleur: Black
Black Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen
DB/AB Roeck-Grip Junior Winterrijhandschoenen
Maattabel
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Terug

Gebruik meetlint om je handomtrek op het breedste punt op te meten, waarbij je de duim buiten beschouwing laat. De maat (omgerekend naar inches) is je handschoenmaat. Als je rechtshandig bent, meet je je rechterhand; als je linkshandig bent, meet je je linkerhand. Wij bevelen aan om naar boven af te ronden tot de dichtstbijzijnde halve inch.

Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Het origineel in een kleine maat: de ROECK-GRIP JUNIOR WINTER van ROECKL is de onmiskenbare handschoen voor kinderen die houden van paardrijden - nu ook beschikbaar in mokka. ROECK-GRIP® is zeer ademend, soepel en elastisch. In het kort: het past zich aan naar de kinderhanden als een tweede huid en biedt tegelijkertijd extreem goede grip. ROECK-GRIP® is toegevoegd aan het winter model en samengesmolten met de warme en zachte Micro Bemberg voering, die is gelamineerd op het hele oppervlak van de buitenlaag. Dit voorkomt dat het tweelaags materiaal gaat draaien, voor een uitstekende grip en tactiliteit om de teugels te hanteren. De handschoenmakers uit München hebben zich ook gericht op de kwaliteit: de individuele onderdelen van de handschoen zijn zorgvuldig met de hand aan elkaar vastgenaaid. Maximum zoom afwijking van één millimeter is slechts een tastbare kwaliteitseis, want comfort kan niet worden gemeten. Het zijn de uitsneden en proporties die het verschil maken. Dit is waar ROECKL profiteert van meer dan 175 jaar ervaring in de kunst van het handschoenen maken. Gemakkelijk: de ROECK-GRIP JUNIOR WINTER is geschikt voor de wasmachine op 30° Celsius. De karakteristieke lus met stijlvol hand logo zet de handschoen veilig vast om de pols.

Technische omschrijving:

Rug: ROECK-GRIP® gelamineerd met Micro Bemberg.Palm: ROECK-GRIP® gelamineerd met Micro Bemberg.Attributen: polsband met CARELESS CLOSURE.

Artikelnr.: 31640

Lees recensies:

Kleur: