« Terug / Paard / Reflectie Paard

Horze bZeen Reflecterende springschoenen neopreen

Adviesprijs: -15% korting
€ 22,99
Adviesprijs: € 26,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 30 )

Koop je paascadeau - Bespaar 15% vanaf 80€ en 20% vanaf 100€

Shop nu

Kopieer code: EASTER
Besteed €80,- of meer en bespaar 15%. Besteed meer dan €100,- en bespaar 20%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 07.04.2024.
Kleur: OR/B
OR/B bZeen Reflecterende springschoenen neopreen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Geavanceerde springschoenen met geavanceerde bescherming. Reflecterende uitrusting is noodzakelijk bij paardrijden 's avonds, bij weinig licht of in barre omstandigheden. Voertuigen kunnen van een afstand zien dat hun koplampen op reflecterende uitrusting schijnen, zodat ze de tijd hebben om maatregelen te treffen. Met de Horze reflecterende springschoenen kun je gerust paardrijden bij weinig licht en slechte zichtbaarheid. Deze springschoenen bieden volledige bescherming met de neopreen voering ter voorkoming van schuren voor verbeterd comfort. De klittenbandsluiting maakt deze springschoenen niet alleen veilige dan de meeste andere springschoenen, maar ook comfortabel en cool voor je paard. In combinatie met de reflecterende tape en fel oranje kleur zijn dit niet alleen hoogwaardige springschoenen, maar ook een stukje levensreddende uitrusting. Door de goede bescherming en zichtbaarheid helpen deze springschoenen voortuigen om het paard van grote afstand al te zien, zodat ze voorzorgsmaatregelen kunnen treffen.

Eigenschappen:

  • Heldere oranje kleur met reflecterende tape
  • Klittenband ter bevestiging
  • Horze logo op klittenband
  • Goede bescherming en zichtbaarheid
  • Neopreen zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik

Technische omschrijving:

Gemaakt van neopreenVoordelen neopreenVoegt versteviging toe (enkelsteun) en beschermt tegen schrammen zoals maar weinig materialen dat kunnenVerlengt de levensduur.Neopreen gevoerde producten zijn duurder vanwege hun veiligheid en duurzaamheidSluit klittenband voor het wassen. Handwas voor beste resultaten. Lucht drogen.

Artikelnr.: 29346

76% van de klanten geeft aan dat dit product normaal pasvorm heeft, 0% van de klanten geeft aan dat dit product klein pasvorm heeft
Klein
0
Normaal
13
Groot
4

Lees recensies:

Kleur: