« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Zadelbontjes & Bont dekjes

Acavallo Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam zadelonderlegger met schapenvacht

€ 227,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Beste Prijs
Beste Prijs
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Black/Black
Black/Black Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam zadelonderlegger met schapenvacht
Black/Natural Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam zadelonderlegger met schapenvacht
Brown/Brown Acavallo Close Contact Gel & Memory Foam zadelonderlegger met schapenvacht
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Acavallo close contact Classic Gel & memory foam pad met schapenvacht, combineert de anti-slip en schokbestendige eigenschappen van de Classic Gel pads van Acavallo met de schokabsorberende eigenschappen van memory foam en met een gedeeltelijke schapenvacht rand. De onderlegger is op het onderste deel gedeeltelijk bekleed met Acavallo schapenvacht, een natuurlijk materiaal dat geen allergieën veroorzaakt, zeer zacht en delicaat is, en perfect geschikt om schaafwonden, irritatie en blaren te voorkomen. De Acavallo® Classic Gel is hypoallergeen, niet giftig en reageert niet negatief bij contact met de huid, eigenschappen waardoor de pad direct in contact met de huid kan worden gebruikt. Een belangrijk pluspunt is het vermijden van elke ongewenste beweging van het zadel in welke richting dan ook: naar voren, naar achteren en zijwaarts. Bovendien is de gel in staat de kleine onvolkomenheden van de paardenrug te compenseren, waardoor hij ook geschikt is voor de ruggen die wat "ronder" zijn. De anatomische snit van de pad en de technische kenmerken van het traagschuim maken het mogelijk dat de pad zich aanpast en zich diep naar het silhouet van het paard vormt, waardoor ook de oppervlaktedruk over een groot oppervlak wordt verdeeld. Daarbij komt nog het vermogen om schokken te absorberen, trillingen te dempen en de lichaamstemperatuur van het paard te regelen. Ontworpen om onder alle stijlen en maten Engelse zadels te passen, ideaal te combineren met een schabrak of om alleen te gebruiken.

Wasvoorschriften:

Kan in de wasmachine op 30 graden, met de hand in een emmer met water en weinig wasmiddel. Gebruik geen agressief wasmiddel. Niet geschikt voor droger. Stel niet bloot aan directe hitte of sterk zonlicht. Op natuurlijke wijze laten drogen.

Artikelnr.: 342256

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: