Over ons
Ontdek wat ons motiveert, inzet en uitblinkt. Maak kennis met ons sponsorteam en informeer je over onze vacatures. Voor vragen, wensen en suggesties, kan je altijd contact met ons opnemen.

De speciale band tussen paard en ruiter

De speciale verbinding tussen paard en ruiter heeft altijd de ongelooflijke fascinatie van paardensport belichaamd. Met onze producten stimuleren en versterken we deze verbinding om de passie van onze unieke sport verder te verspreiden - trouw aan ons motto: It's a lifestyle.

Hoe het allemaal begon

Lahti, Finland 1982. In de kleine Finse stad, begint paardenliefhebber Gunnar Gangsø in zijn atelier met de productie van hoefijzers, raceharnassen en paardendekens. De goede kwaliteit en het gepassioneerde werk aan de producten maakt snel een naam voor zichzelf, en dus verspreidt Finn-Tack zich snel over de grenzen van Finland.

Hier vind je onze winkels

Een grote selectie producten voor paard en ruiter is te vinden in onze paardensportwinkels over heel Europa. Daarnaast hebben we partnerschappen in heel Europa met meer dan 100 ruitersport winkels waar je onze producten kunt vinden.