˝
 

PRIJZEN EN VERZENDKOSTEN


De prijzen in onze online winkel zijn inclusief BTW, maar exclusief de verzendkosten. Onze huidige verzendkosten zijn:
 

Verzendingskosten in België voor een bestelwaarde van 99 € of meer - 0,00 € - gratis levering

Verzendingskosten in België voor een bestelling ter waarde van minder dan 99 € - 4,99 €
 

Alle bestellingen geplaatst in de Horze webwinkel worden binnen 2-4 werkdagen na het aanmaken van de bestelling verstuurd. Horze behoudt zich het recht voor vertragingen tijdens hoogseizoen en actieperiodes. Voor bestellingen met borduurservice duurt het verwerken van de besteling 1-3 extra dagen. Let op dat leveringen niet kunnen worden geleverd op postbus adressen.

* Veel van de producten worden bij een partner besteld, wat de levertijd eventueel kan verlengen. Let op de verzendtijd zoals vermeld op elke productpagina en tijdens het afrekenen. Dit geeft de uiteindelijke verwachte leverdatum weer.

Gratis verzending geldt niet voor producten waar extra verzendkosten zijn toegewezen, zoals sulky's en grotere producten, zoals transportartikelen voor huisdieren. Als een product extra verzendkosten heeft, wordt dit vermeld op de productpagina.

Als er sprake is van een duidelijke prijsfout (wat betekent dat de consument binnen de grenzen van consumentenrechten de fout begrijpt), behoudt de verkoper zich het recht om een bestelling te annuleren en geen artikelen met verkeerde prijzen te verkopen.