« Terug / Merken / Emin

Emin Emin Glucosamin, 1000 gram

€ 74,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1 kg (€ 74,95 / kg)
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Emin Glucosamin, 1000 gram
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Dit voedingssupplement is een van de belangrijkste bouwstenen voor gewrichten, kraakbeen en gewrichtsvloeistof in het lichaam. De endogene productie van deze stof vermindert bij het ouder worden, daarom moeten oudere paarden dagelijks een aanvulling op glucosamine hebben om de gezonde waardes in het lichaam te verzekeren. Emin Glucosamin wordt gemaakt van schaaldieren en bevat een hoge concentratie aan glucosamine. Dit product mag niet gebruikt worden binnen 96 uur van een paardenrace waarin men deelneemt in Scandinavië.

Technische omschrijving:

Samenstelling: 845g glucosaminesulfaat per kg, 155g glucose per kg. Analytische componenten: Ruw eiwit 0% Plantaardige vezels 0% Ruw vet/olie 0% Ruwe as 0.02 Natrium 0%.

Artikelnr.: 993447

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: