« Terug / Merken / F.N.A Freedom Natural Articles

F.N.A Freedom Natural Articles F.N.A. groene leem, 1.5kg

€ 35,64
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
1.5 kg (€ 23,76 / kg)
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Light Green
Light Green F.N.A. groene leem, 1.5kg
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

F.N.A.® groene klei wordt gewonnen uit de rijke vulkanische aarde van de regio Auvergne in Frankrijk. Het bestaat uit een indrukwekkende lijst van eigenschappen die voortkomen uit de geleidelijke erosie en afbraak van reeds bestaande gesteenten. Deze groene klei is een natuurlijk gelaagd alumino-silicaat, een phylosillicaat. Het bevat van nature drie verschillende kleisoorten met aanvullende eigenschappen en voordelen. Het bevat geen silica. Deze opmerkelijk zuivere klei, die een hoge absorptie– adsorptiecapaciteit geeft. Dankzij de innovatieve droogtechnieken een extreem laag vochtgehalte tussen 4% en 6%. Toepassingsgebieden: gewrichts- en spieraandoeningen zoals artritis en sportblessures als verstuikingen, ontwrichtingen, zwellingen en blauwe plekken. Ook tegen eczeem en jeukende huid. Contra-indicaties: Niet opbrengen in open wonden, slijmvliezen of ogen.

Technische omschrijving:

Samenstelling: Groene klei 100% zonder iosinatie Dit product bevat geen stoffen die verboden zijn in competitie. 5x300g.

Artikelnr.: 343427

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: