« Terug / Paard / Been- & Hoefbescherming / Hak- & kniebeschermers

Zandona Zandona Air Therapeutische Hak

€ 109,90
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
( 3 )
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Black
Black Zandona Air Therapeutische Hak
Maattabel
Maat L
S 38-40 cm
M 41-43 cm
L 44-46 cm
XL 47-50 cm
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De stalbandages "THERAPEUTISCHE HAK" zijn uitgerust met 10 magneten die cellulaire functie verbeteren, voor een natuurlijke therapeutische steun voor de hak, en door reflexologie voor het hele lichaam. De gebruikte permanente magneten zijn samengesteld uit een zeer magnetische legering van Neodymium, ijzer en boor met nikkel coating, die een magnetische fluxdichtheid van 2600 Gauss elk kunnen uitoefenen. De specifieke inrichting van de magneten, hun fluxdichtheid, intensiteit en polarisatie zijn onderzocht met hulp van dierenartsen en professionele ruiters, om de vasculaire bloedsomloop en lymfatische circulatie te verhogen, met meerdere gunstige effecten:REFLEXOLOGIE EFFECTEN:Door gebruik van de principes van reflexologie, het magnetisch stimuleren van reflexpunten (Ting) geplaatst op specifieke meridianen van het paard (de zelfde punten gebruikt voor accupunctuur), worden sommige gematigd evenwichtsherstellende effecten verkregen.De 3 magneten uitwendig geplaatst, dicht bij de BL Yin meridiaan (Blaas - Ting BL-58-60-64) leiden tot positieve effecten tegen pijn en problemen met de bloedsomloop bij de wervelkolom.De 2 magneten inwendig geplaatst, bij de KI Yang meridiaan (nier - Ting KI2-7) stimuleren bloedsomloop en leiden lichtjes tot kalmeren en reguleren van angst.

Eigenschappen:

  • Spieren, pezen, kraakbeenletsels
  • Banden ontstekingen
  • Botbreuken
  • Osteoporosis

Technische omschrijving:

LOKALE MAGNETO-THERAPEUTISCHE EFFECTEN:In tegenstelling tot ontstekingsremmende farmaceutica, die vaatvernauwend werken (waardoor de bloedsomloop en lymfatische circulatie vertraagt, wat resultaat in de afremming van cellulaire processen) werkt magnetische therapie op pijn en zwelling terwijl het niet de bijwerkingen van farmaceutica heeft, maar het de regenererende processen verbetert.Pijnstillende werking.Ontstekingsremmende werking.Verhoging van micro-circulatie in kraakbeen.Versnelling van proces opname melkzuur.Versnelling van afvoeren giftige stoffen.Versnelling van proces osteogenesis.Versnelling van cellulaire processen.

Artikelnr.: 307020

Lees recensies:

Kleur: