« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Shampoo & Conditioners

Stassek Equigold Premium Paardenshampoo, 500 ml

€ 7,18
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 l (€ 14,36 / l)

Bespaar 12% bovenop je bestelling!

Ontdek nu

Kopieer code: FORYOU
€ 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 24.06.2024.
Kleur: Yellow
Yellow Stassek Equigold Premium Paardenshampoo, 500 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Paardenshampoo met zijdeproteïnen. PLUS Olijfbladextract. PLUS Turkse Rode Olie. PLUS ZILVERIONEN - desactiveert bacteriën. Voor extra glans - voor extra verzorging - voor extra volume - parfumvrij. Equigold Premium zorgt voor goed verzorgde zachtheid, vitaliteit, glans, soepelheid en indrukwekkend volume. Deze speciale shampoo werd speciaal voor paardenvacht en -haar ontwikkeld. Het zorgt voor een zachte en grondige reiniging en droogt huid, vacht en haar niet uit, zelfs niet wanneer het frequent gebruikt wordt. De innovatieve conditioning formule met heilzame oliën, conditioning ingrediënten en zijdeproteïnen voeden huid, vacht en haar voor een glanzende vacht en voegen volume toe aan manen en staart. Equigold Premium bevordert de natuurlijke beschermende functie van huid en vacht en is zo ook geschikt voor gevoelige paarden. Olijfbladextract bevat een hoge dosis oleuropeïne uit olijfbladen.

Technische omschrijving:

Ingrediënten: anionische oppervlakte-actieve stoffen 5 - 15%, niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen <5%.

Artikelnr.: 25720

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: