« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / EHBO producten voor paarden / Schimmel-, exzeem en jeukbehandeling

Keratex Mud Shield poeder 450 gram

€ 17,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.45 kg (€ 39,89 / kg)
( 1 )
Bespaar tot 60 % op lente- en zomerartikelen
+ EXTRA 19 % korting op Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9 % korting op andere merken
Kopieer code: SUN-DEAL
€ 79,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 22.07.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Keratex Mud Shield poeder 450 gram
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Keratex Mud Shield poeder is een hoog aangeschreven, handig, eenvoudig te gebruiken poeder die je op de benen van je paard stuift voor een reinigende en waterdichte werking op de benen die gevoelig zijn voor korsten bij natte en modderige omstandigheden. Dit lichte talk geeft de benen van je paard een ademende, veerkrachtige poederlaag die geen water absorbeert (en daarom niet plakkerig wordt). Het weerkt ook door het beenhaar zo zijdeachtig te maken dat modder geen grip krijgt op het haar of de huid eronder. Daarnaast helpt het de natuurlijke verdediging van het paard tegens alles van modder en omgevingswater (zoals modderige poelen en moerassige velden) dat in de huid kan komen en problemen kan veroorzaken. Dit gerespecteerde product is alom bekend door de paardrijdgemeenschap als toonaangevend in z'n klasse.

Technische omschrijving:

Verkrijgbaar in 450 gram stuif fles.

Artikelnr.: 316272

Lees recensies:

Kleur: