« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Antiklit spray

Cavalor Star Shine, 500 ml

€ 22,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 l (€ 45,98 / l)
( 6 )

Bespaar 12% bovenop je bestelling!

Ontdek nu

Kopieer code: FORYOU
€ 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 24.06.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Cavalor Star Shine, 500 ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Een langdurig werkende ontklitter die een fleurige glans aan uw paard geeft. FAQ: Hoe behaal ik de beste resultaten voor een glanzende en volumineuze staart? Was de staart eerst met Cavalor Equi Wash, spray deze daarna met Cavalor Star Shine. Moet ik Cavalor Star Shine dagelijks aanbrengen? Nee. Cavalor Star Shine is een product van hoge kwaliteit, en het effect zal gemiddeld zo'n 5 dagen merkbaar zijn. Bevat Star Shine siliconen? Cavalor Star Shine bevat een siliconengebaseerd organisch polymeer. Organisch betekent dat het niet aggressief is zoals synthetische siliconen. Dit polymeer is in het geheel niet giftig. Het is overigens onwaarschijnlijk dat een manen/staartproduct zonder enige vorm van siliconen naar behoren kan functioneren.

Artikelnr.: 25618

Lees recensies:

Kleur: