« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Vachtverzorging, huidverzorging en manenverzorging / Antiklit spray

Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL

€ 13,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.473 l (€ 29,49 / l)

Bespaar 12% bovenop je bestelling!

Ontdek nu

Kopieer code: FORYOU
€ 100,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 24.06.2024.
Kleur: White/Green
White/Green Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER is een verfrissende douche in een flesje. Het is gemakkelijk te gebruiken en speciaal geformuleerd om: 1) Mest- en urinevlekken snel te verwijderen. 2)Nat en droog zweet direct te elimineren. 3) De behandelde gebieden een stralende glans mee te geven na het borstelen. Het werkt direct: vreemde moleculen worden afgebroken en mest, urine, vuil en zweet lossen op als sneeuw voor de zon. Bovendien werkt het ook voor mensen:GREENSPOT® REMOVER 'Douchebeurt in een Fles'  is ideaal voor kampeerders en avonturiers. Water is bijna niet nodig, behalve om de handdoek licht te bevochtigen en de ingrediënten te activeren die het zweet en vuil afbreken. Gebruik vervolgens een droge handdoek om het zweet en vuil te verwijderen. AANWIJZINGEN: 1) breng de spray aan op het lichaam 2) grondig inmasseren 3) afvegen met een vochtige handdoek. WAARSCHUWING:Enkel voor uitwendig gebruik..

Artikelnr.: 25663

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: