Trikem Glucosamine, 500g

€ 35,50
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.5 l (€ 71,00 / l)
( 1 )
Beste Prijs
Dit product heeft de best mogelijke prijs. Verdere kortingen van promoties en kortingsbonnen kunnen niet worden toegepast.
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Gemakkelijk opneembare glucosamine als glucosaminesulfaat van natuurlijke oorsprong. Glucosamine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, o.a. in kraakbeen, pezen en ligamenten. Het versterkt de gewrichten van het paard bij training, regeneratie of veranderingen in het gewricht. Met toenemende leeftijd neemt het vermogen om zelf glucosamine aan te maken af. Vimitaal glucosamine wordt gemakkelijker door het spijsverteringsstelsel opgenomen als het als glucosaminesulfaat gegeven wordt. Het sulfaat bevat zwavel, dat ook in de kraakbeenstructuur voorkomt. Andere soorten glucosamine zijn slecht oplosbaar en worden daardoor minder goed opgenomen. De toevoeging van mangaan kan de opbouw van kraakbeen bevorderen.


Technische omschrijving:


Samenstelling: Dextrose 38 %, Glucosaminesulfaat - KCL 61, % zuivere glucosamine 36 %, Mangaan (gecheleerd) 0,1 %.


Gebruiksaanwijzingen:


Voedingsadvies: 30 ml / dag (20 g) aan het grote paard (550 kg) voeren, verdeeld over ten minste twee doses. Laatste 50 dagen per kg product. Andere in verhouding tot het lichaamsgewicht of zoals voorgeschreven door de dierenarts.


Artikelnr.: 25763

Lees recensies:

Kleur: