« Terug / Paard / Been- & Hoefbescherming / Beenbescherming / Transport- & Stalbeschermers

Horze Horze Cairo infrarood stable boots

Adviesprijs: -21% korting
€ 54,99
Adviesprijs: € 69,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Wij vieren met u - 21 jaar Horze!
Bespaar 21% op het merk Horze &
Bespaar 11% op bijna alle andere merken

+Elke 21e bestelling gratis!
Kopieer code: B-DAY
€ 80,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Elke 21e bestelling wint - het maximale restitutiebedrag is 200€. Verschillen worden niet uitbetaald. Alle aankopen in de Horze app of online shop worden meegenomen in de wedstrijd. Klantenservice zal contact opnemen met de winnaars na het einde van de campagne op 28/04/2024. Prijzen zijn niet overdraagbaar, terugbetaalbaar of inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
Kleur: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo infrarood stable boots
Maattabel
Maat Hoogte Breedte
S 31 cm 30
M 32.5 cm 31
L 35 cm 32
XL 40 cm 35
Terug
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Therapeutische stable boots met een super zachte voering en een extra ademende en duurzame buitenbeschermer. 4 klittenbandsluitingen houden de beschermer stevig op zijn plek. Infrarood stalbeschermer voor een verbeterde bloedcirculatie. De in de binnenkant van de dikke zachte vulling geweven keramische deeltjes absorberen de lichaamsenergie van het paard en geven diepe infrarode stralen af die diep door de huid dringen en een vitaliserende werking hebben op de bloedsomloop en dus de stofwisseling. Een verbeterde bloedcirculatie kan een positief effect hebben op vernieuwing van de cellen en de verwijdering van schadelijke stoffen in het weefsel. De gecreëerde warmte is ook geschikt na grote belasting, blessures of paarden die de neiging hebben om gevulde benen te hebben. De stalbeschermers kunnen 's nachts worden gebruikt, tijdens transport of zelfs in de paddock. De in de stof geweven keramische nanodeeltjes absorberen de energie van het paardenlichaam en geven diepe infrarode straling van 8~12μm golflengte af aan het lichaam van het dier. De infraroodstraling is in staat diep in het weefsel door te dringen en watermoleculen te prikkelen, wat weer leidt tot warmteafgifte, waardoor de bloedvaten uitzetten en de bloedcirculatie en dus het metabolisme toenemen.

Eigenschappen:

  • Geperforeerde neopreen buitenkant voor meer ademend vermogen Infrarood Tech stof met keramische nanodeeltjes Vitaliserend effect op bloedsomloop & metabolisme Zachte vulling Duurzame buitenkant Snel droog Schokabsorberend Binnenvoering wordt aan de buitenschoen bevestigd met klittenband Sterk klittenband voor optimale bevestiging Set van 2 Kies een maat groter voor de achterbenen

Technische omschrijving:

100% polyester

Wasvoorschriften:

Machine wasbaar op 30 graden.

Artikelnr.: 18593

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: