« Terug / Merken / LeMieux

LeMieux LeMieux Earth veelzijdigheidszadeldek

Adviesprijs: -10% korting
€ 68,99
Adviesprijs: € 76,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Kleur: Ocean
Ocean LeMieux Earth veelzijdigheidszadeldek
Moss LeMieux Earth veelzijdigheidszadeldek
Thistle LeMieux Earth veelzijdigheidszadeldek
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Onderdeel van de exclusieve Earth collectie, het verantwoord geproduceerde Earth GP zadeldek brengt duurzaamheid naar je zadel. Dit GP zadeldek is ontworpen om een breed scala veelzijdigheidszadels te passen, en laat je een nieuwe matchy matchy kleurencombinatie proberen terwijl je afval reduceert. De stof is gemaakt van gerecyclede plastic flessen met een gerecyclede rubberen badge buitenop, daardoor is dit zadekdek zo vriendelijk voor de planeet als dat hij voor jou is. In een poging om afval te verminderen, zijn de Earth kaartjes gemaakt van gerecycled karton en is de buitenverpakking van het product biologisch afbreekbaar. Hierdoor kan je een opvallende look aan je paard zijn garderobe toevoegen zonder aan de afvalberg bij te dragen. Om de planeet voor iedereen een beetje beter te maken, is LeMieux een samenwerking aangegaan met Ecologi, zodat elke keer dat iemand iets koopt uit het Earth-assortiment, zij een boom planten. Koop en plant een boom.

Technische omschrijving:

Rpet Stof - Kationisch Oxford met 55% Recycle Garen Rpet Stof - PVC Gecoat Kationisch Oxford met 55% Recycle Garen Bamboe - 60% Viscose 40% Polyester Polyfill - 100% Polyester Schuim - 100% Polyester Niet-geweven Stof - 100% Polyester Tapes - PU Gecoat Kationisch Oxford met 55% Recycle Garen

Wasvoorschriften:

Machine wasbaar op een normaal 30 graden programma. Aangeraden te wassen in een waszak. Trek in de juiste vorm terwijl het vochtig is om de vorm te behouden tijdens het drogen. Kan worden gestreken op lage temperatuur. Zorg dat voor het wassen alle klittenbandsluitingen stevig dicht zitten. Alleen aan de lucht drogen, mag niet in droogtrommel.

Artikelnr.: TH48B

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: