« Terug / Paard / Paardenvoer / Supplementen / Supplementen voor zenuwen & kalmering

Trikem Trikem Magnesium, 6000 g

€ 44,99
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
6 kg (€ 7,50 / kg)
( 1 )
Wij geven je 15€ bovenop je bestelling!
Kopieer code: SPRING
€ 120,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 10.03.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Trikem Magnesium, 6000 g
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

Magnesium Magnesium is een toegenomen algemene behoefte geworden VIMITAL Magnesium is een puur magnesiumsupplement voor paarden, zonder enige toevoegingen. Geformuleerd met magnesium, fosfaat, magnesiumoxide en natrium voor maximale opname, zacht voor darmen en goede smakelijkheid. Magnesium is één van de belangrijkste mineralen van het lichaam, een activator van veel enzymen en is belangrijk voor bijv. zenuw- en spierfunctie en cardiovasculaire gezondheid. Magnesium wordt niet in het lichaam opgeslagen, en moet daarom wordt meegenomen in de dagelijkse voeding. Magnesium is één van de mineralen waar zowel mensen als paarden aan lijden. De meest voorkomende symptomen van een tekort bij paarden zijn nervositeit en een slecht humeur. Bij een magnesiumtekort kan het lichaam de stoffen niet aan die vrijkomen tijdens stress of angst. De reden voor een toegenomen gebrek aan magnesium is naast verarmde grond een verkeerde balans tussen calcium en magnesium. Te hoge inname van calcium blokkeert de opname van magnesium. De verhouding tussen calcium en magnesium moet 5 tot 2 zijn. Een magnesiumtekort kan uiteindelijk leiden tot allerlei ziekteverschijnselen.

Technische omschrijving:

Samenstelling: magnesiumfosfaathydraat, magnesiumoxide, natriumchloride. Analytische bestanddelen: Magnesium 33.0% Calcium 1.7% natrium 4,5% Fosfor 2,7%.

Artikelnr.: 301581

Lees recensies:

Kleur: