« Terug / Paard / Zadeldekjes / Zadelonderleggers / Gelpads

Acavallo Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex, dressuur

€ 117,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar 12% vanaf 80€ of 16% vanaf 100€
Kopieer code: SAVEMORE
Besteed €80,- of meer en bespaar 12%. Besteed meer dan €120,- en bespaar 16%. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je een korting hebt op je bestelling (bijv. een € 5,- kortingscoupon), wordt het kortingsbedrag verdeeld over alle producten in je bestelling. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 03.06.2024.
Kleur: Black
Black Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex, dressuur
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 99
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Acavallo Classic Gel 10 mm dikke seat saver met Dri-Lex zorgt voor maximale veiligheid en comfort voor de ruiter dankzij het revolutionaire ontwerp dat gebruik maakt van de unieke schokdempende kwaliteiten van de Acavallo® therapeutische gel. Vanwege het productieproces van de gel kan het raadzaam zijn de gel vóór het eerste gebruik met warm water te reinigen en ervoor te zorgen dat het zadel goed is geolied en niet droog is om eventuele kleuroverdracht van de gel te voorkomen. In deze zeldzame gevallen is het voldoende het zadel gedurende 2 weken zorgvuldig in te oliën om eventuele vlekken te verwijderen. De gel is aan de bovenkant bekleed met Dri-Lex Acavallo®, een weefsel dat hydrofobe en hydrofiele vezels combineert in een composietstructuur die uniek is in de sector. De binnenlaag blijft droog, terwijl de buitenlaag fungeert als een microreservoir voor zweet, en het vocht wordt letterlijk verdampt. Dri-Lex stoffen zijn ontworpen om het werk van de natuur te verbeteren. Ze voeren vocht snel af door het prestatiemateriaal om het lichaam droog en comfortabel te houden. De seat saver is voorzien van een elastische band met klittenbandsluiting, die in de lengterichting langs het onderste gedeelte van het zadel loopt en aan de panelen wordt vastgehaakt, zonder de ligging van het zadel te veranderen. In de twee zijdelen is de seat saver voorzien van twee riemen met greep die aan de binnenzijde van de zadelkussens worden vastgehaakt, zonder de normale positie ervan te beïnvloeden. Het koppelingssysteem maakt het dus mogelijk de oorspronkelijke structuur van het zadel niet te wijzigen, terwijl toch het typische elegante design van de Acavallo-producten behouden blijft. Het gebruik van de Acavallo seat saver is ook de ideale en geldbesparende oplossing voor het comfort van oudere zadels, met versleten zitting.

Eigenschappen:

  • Schokabsorberend
  • Stabiliseert het zadel
  • Vermindert druk
  • Close contact - verandert het evenwicht van het zadel niet
  • Lichtgewicht
  • Niet giftig

Technische omschrijving:

Dikte gel: 10mm.

Wasvoorschriften:

Kan in de wasmachine op 30 graden, of met de hand in een emmer met water en weinig wasmiddel. Gebruik geen agressief wasmiddel. Niet geschikt voor droger. Stel niet bloot aan directe hitte of sterk zonlicht. Op natuurlijke wijze laten drogen.

Artikelnr.: 989017

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: