Hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed

2 items
Kentucky Dogwear  Hondenstrikje Velvet

Kentucky Dogwear

Hondenstrikje Velvet

€ 14,99
Kentucky Dogwear  Pastel Boomerang Dog Toy

Kentucky Horsewear

Kentucky Dogwear Pastel Boomerang Dog Toy

€ 24,99
Direct leverbaar
Koop Hondenspeelgoed op horze.be.

Op horze.be doe je makkelijk online inkopen en ontvang je jouw nieuwe producten binnen een paar dagen.

Hondenspeelgoed zorgt voor heel veel speelplezier

De meeste puppies en volwassen honden zijn er gek op; spelen! Het aanbieden van het juiste speelgoed aan je hond is daarom erg belangrijk. Het voorkomt de verleiding om schoenen of andere dingen in huis te pakken en kapot te maken en ander ongewenst gedrag. Daarnaast is hondenspeelgoed essentieel bij het tegengaan van verveling. Samen met je puppy of hond spelen versterkt jullie band en zorgt voor een heleboel plezier en uitdaging. Je kan op een heleboel verschillende manieren spelen met je puppy of hond. Zo kan je buiten een bal of ander speelgoed gooien wat je hond mag apporteren, jullie kunnen buiten of in huis trekspelletjes doen, maar je kan bijvoorbeeld ook speelgoed buiten of in huis verstoppen zodat je hond het kan zoeken. Hondenspeelgoed is ook perfect te gebruiken als beloning voor je hond bij het aanleren van dingen of tijdens hondentraining. 

Horze heeft een ruim assortiment speelgoed voor puppies en volwassen honden zodat je altijd iets vindt waar jouw hond gek op is. Het afwisselen van verschillende speeltjes houdt je pup of hond geïnteresseerd en zorgt voor meer uitdaging. Geef je hond daarom nooit alles tegelijk, maar leg wat weg en wissel het geregeld om. Bied je puppy of volwassen hond meerdere soorten speelgoed aan van verschillende materialen en structuren zoals zacht pluche hondenspeelgoed met een piepertje erin, een flostouw of een tennisbal welke speciaal is gemaakt voor honden. Horze heeft ook een ruime keuze vulbaar speelgoed. Door vulbaar speelgoed te vullen met wat lekkers moet je hond moeite doen dit eruit te krijgen wat ervoor zorgt dat je hond na moet denken en "tussen zijn oren" moe wordt. Rennen, spelen en wandelen is heel erg leuk, maar zal je puppy of hond voornamelijk lichamelijk moe maken. Vulbaar speelgoed kan handig zijn om je hond mee tot rust te laten komen.

Zorg ervoor dat je toezicht houdt tijdens het spelen. Heb je een hond die graag speelgoed sloopt berg het kwetsbare speelgoed van je hond dan op als je hem of haar niet in de gaten kan houden.

Horze heeft het leukste speelgoed voor je hond van merken als Kong, Chuckit, Beeztees, Kerbl en Kentucky Dogwear.