Reflectie Paard

Reflectie Paard

Reflecterende paardenspullen zijn essentieel als je gaat paardrijden in de schemer en het donker, maar zeker ook een verstandige keuze als je er overdag met je paard op uit trekt over de openbare weg. Reflecterende paardenspullen en zijn ontworpen om jou en je paard zo goed mogelijk zichtbaar te maken en je veiligheid te verbeteren.

22 items

Koop Reflectie Paard op horze.be

Op horze.be kun je comfortabel online shoppen en ontvang je je producten al naar maar een paar dagen levertijd.

Bestel online en geniet van deze voordelen:

🚚

Gratis verzending vanaf € 69,-

💳

Veel keuze uit betaalmethodes

Gratis retourneren

📞

Gratis klantenservice & chat

Reflecterende paardenspullen maken jou en je paard goed zichtbaar

Als je er met je paard op uit trekt is het belangrijk dat jullie goed zichtbaar zijn. In de schemer en het donker is dit misschien vanzelfsprekend, echter is het overdag ook een verstandige keuze jullie goed zichtbaar te maken met fluorescerende accenten. Het omdoen van een paar eenvoudige springschoenen tijdens jullie rit langs de weg kan al effect hebben en levens redden. Reflecterende artikelen kunnen het verschil maken tussen een veilige rit of een ongeluk. Door reflecterende spullen voor je paard te gebruiken zijn jullie goed zichtbaar en worden autobestuurders gewaarschuwd voorzichtig te passeren. Het is gebleken dat het dragen van fluorescerende artikelen ook overdag erg effectief is, want ook bij daglicht kan je soms slecht zichtbaar zijn. Als fel geel en oranje niet jouw stijl zijn en je wilt toch goed reflecterende paardenspullen gebruiken kies dan voor een alternatief; Zo zijn er donkere stoffen welke er overdag gewoon zwart uit zien, maar als ze in het donker worden beschenen het licht weerkaatsten en oplichten

Een reflecterende uitrusting voor paarden is ideaal om 's avonds zichtbaar te blijven

Jezelf en je paard veilig houden tijdens jullie ritten op de weg is van essentieel belang. Daarom is het verstandig reflecterende en fluorescerende paardenspullen aan te schaffen die zorgen voor optimale zichtbaarheid. Deze artikelen dragen bij aan je plezier in het paardrijden, omdat jij je kan focussen op je paard en je niet druk hoeft te maken of je wordt gezien. Horze heeft een ruime keuze artikelen welke je helpen goed zichtbaar en veilig paard te rijden. Kies voor een uitrijdeken uit felgekleurde stof en reflecterende accenten, springschoenen, een voortuig of reflecterende hoesjes welke je om je hoofdstel kan bevestigen. Vergeet ook jezelf niet, Horze heeft ook een ruime keuze reflecterende paardrijkleding op voorraad. Wat je voorkeur ook is, bij Horze vind je altijd wat je zoekt.