« Terug / / / /

Zedan Zedan Leder Glans, 200ml

€ 19,95
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
200 ml (€ 9,98 / 100 ml)
Bespaar 20€ EXTRA op uw bestelling
Kopieer code: SPRING-HZ
€ 70,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 02.04.2023.
Kleur: NDB
NDB Zedan Leder Glans, 200ml
Eén maat voor iedereen
Horze logo
Verzending Door Horze
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 69€
Gratis retourneren
30 dagen retourbeleid

Beschrijving

NCP gecertificeerd en gecontroleerd. ZEDAN Leder Glans is een bijzonder mild verzorgingsproduct voor de fijnste leerproducten en zorgt voor een stralende glans. Gecertificeerd natuurlijk - vervaardigd volgens de strikte criteria voor natuurlijke producten, gecontroleerd door het Eco Control Institute. Effectieve verzorgingsrecepten met ecologische meerwaarde vanuit verantwoordelijkheid voor dier, mens en milieu. 100% vrij van siliconen, minerale olie, microplastics, parabenen, PEG's, GGO's, paraffines, vaseline en synthetische kleur- en geurstoffen. De natuurlijke oorsprong van de ingrediënten en de naleving van de certificeringscriteria worden jaarlijks gecontroleerd door het Eco Control Institute.

Eigenschappen:

  • Klimaatneutraal bedrijf
  • Natuurproduct, gecertificeerd door NCP

Technische omschrijving:

Ingrediënten: bijenwas, carnaubawas, suikerrietwas, jojoba-olie, sinaasappelolie, plantaardige stearine, ammoniakoplossing, water. Gevaren- en veiligheidsaanbevelingen: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Voorkom lozing in het milieu. Inhoud / verpakking afvoeren naar gemeentelijk verzamelpunt. Bevat sinaasappelextract, zoet. Kan allergische reacties veroorzaken.

Artikelnr.: 341554

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur:
Topmerken